nog in NL - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Paul Benthem - WaarBenJij.nu nog in NL - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Paul Benthem - WaarBenJij.nu

nog in NL

Door: paul van benthem

Blijf op de hoogte en volg Paul

02 Juli 2009 | Nederland, Apeldoorn

Nu nog in Nederland. Maar morgen gaat het toch echt beginnen. Morgenochtend 3 juli ga ik naar het vertrouwde Duizeldorp om daar het vliegtuig naar Parijs te pakken en vandaar naar Mexico...
Dan gelijk de volgende dag maar proberen een fiets te kopen en outfit..en dan de dag daarop wil ik de bus naar Chetumal op de grens met Belize pakken..Ik heb het mezelf veroorloofd om dit eerste stuk de bus te pakken, want anders moet ik ook nog heel Mexico doorfietsen...brrr.. Dus vanaf Chetumal begin ik met fietsen, kan ik dus nog wel zeggen dat ik vanaf Mexico ben begonnen met fietsen...

• 02 Juli 2009 - 19:08

Marien:

Goede reis en succes met je rugzak!
    Groeten, Hanna en Marien

• 03 Juli 2009 - 06:48

Kees:

Wat een moed, Paul. Maar wel iets om jaloers op te zijn, hoor. Daarom leuk om je via deze site te volgen. Goede reis!

• 03 Juli 2009 - 19:13

Willem:

Hmmm...per bus? Mexico telt zeker niet mee. Dat maakt 13-1=12 landjes (als je die geheel per fiets doorkuist).

Heeft jouw fiets ook versnellingen? Of is het er een met terugtraprem? Dan scoor je extra punten.